Ny terrasse:       Bålplads:

 

Allan Iskov i Ishøj

Startside | Op | velkommenALL.htm

Nogle få stemningsbilleder fra hus, have og aktivitet

Ny terrasse er blevet til. Med denne samt den tidligere nævnte udvidelse af en anden terrasse, er der således i år lagt 320 fliser, flyttet et bed bestående af ca 70 knækfliser, flyttet og brugt 4 kubikmeter grus, samt flyttet tilsvarende mængde jord + en ekstra kubikmeter pga. et bed (som jo også fylder). Disse 5 kubikmeter jord er nu blevet til en fantastisk bålplads.

Sommerfuglene har lokaliseret min sommerfuglebuske, men sommerfuglebuske er uden tvivl også den bedste nektarplante der findes til sommerfugle. Det giver et herligt liv inkl. bier og brumbasser.

Den årlige drinksfest med Robert og Thomas er afholdt. Det blev til et billede herfra.

Jordbær sæsonen har været her. Der var mange jordbær og de smagte GODT.

Jeg har malet loftet i stuen med pensel. Første ombæring tog 13½ time (eksklusiv pauser) mens anden dagen kun tog 11 timer!!

Sommerfuglebusk (Buddleja davidii) er en løvfældende busk med en tragtformet, men dog overhængende vækst. Knopperne er først små og trekantede, senere aflange, gråfiltede og delvist åbne. De springer ud i milde perioder af vinteren. Bladene er elliptiske og helrandede. Oversiden er gråligt mørkegrøn, mens undersiden er grå. Blomstringen foregår over en lang periode fra juli til september. Blomsterne ligner syrenblomster en hel del, og de sidder samlet i tætte klaser ved skudspidsen og i de øverste bladhjørner. Duften er sød og krydret.

.

Jorden som er flyttet for at få plads til udvidelse af terrasse samt den nye terrasse.

 

.

Masser af sommerfugleliv

 

 

web by wet-inc.co.uk